Access Consciousness’ın sıradışı soruları ile yeni bir yaşam kolaylıkla, huzurla, umut ve keşif ile nasıl deneyimlenir? Türkiye’deki sayılı Access The Bars eğitmenlerinden olan Ebru Tarım Dilekcan, ilk kitabı Her Şey Mümkün ile okuyucularına çok çeşitli ve farklı tarzda sorular sorarak, yaşamı kolaylaştırmanın mümkün olduğunu ve doğru istenildiğinde aslında her şeyin kolaylıkla elde edinebileceğini anlatıyor.
Çoğu kişisel gelişim kitapları hayatımıza doğru yönden bakmayı, olumlu düşünmeyi ve düşünce gücünün öneminden bahseder. Ama Her Şey Mümkün aslında bu tarzdan biraz farklı çünkü access ve araçları farklı. Peki Access The Bars nedir? Belki de önce bununla başlamak gerekir. Access Bars kafamızdaki 32 noktaya hafif dokunuşlarla yapılan bilinçaltı temizliği ve bir nevi enerji çalışmasıdır. Buradaki 32 nokta nedir peki? (cinsellik, para, farkındalık, yaratıcılık, şifa ve benzeri gibi noktalar) Accessconsciousness, Amerika da Gary Douglas tarafından ortaya çıkan ve Dr.Dain Heer ile birlikte geliştirilerek dünyaya yayılan bir sistem. Aslında access size hayatınızda iyi gitmeyen şeyleri nasıl düzeltebileceğiniz konusunda farkındalık kazandırıyor ve bu sayede başka bir yaşamın mümkün olduğunu size göstermeye yardımcı oluyor.
Mesela ‘Bakış açını değiştir, realiten değişsin!’ ağızdan çıkan her kelimenin ya da zihinden geçen her düşüncenin gücü olduğunu bilerek, yaşamak. Yazar, kitapta sorular sorarak okuyucunun bu yolculuğuna destek olmaya çalışıyor ama bu bildiğimiz tarzdan sorularla değil. Yani neden, niçin, nasıl gibi değil. Merak enerjisiyle ve beklentisiz sorulan sorularla gerçekleşiyor. Ve okumaya başlamadan size “Bu kitapta okuduğunuz her bir satırın, kendiniz için sorduğunuz her bir sorunun size Her Şeyin Mümkün olduğunu gösterebilmesi ve bedeninize, yaşamınıza bundan sonraki seçimlerinize en çılgın hayallerinizin de ötesinde katkı olabilmesi için neler mümkün? “ diye soruyor. Yazar sorduğu sorularla okuyucunun sorgulamasına olanak tanıyor.
Yazar, kitapta en etkileyici sorulardan birini bakış açısı muhteşem bir cevapla yanıtlıyor. Kabullenmek ve alıp kabul etmenin birbirinden NASIL farklı kavramlar olduğunu anlatıyor. Mesela alıp kabul etmek sana karşı yapılan haksızlığa boyun eğmek, ses çıkartmamak değil aslında. Alıp kabul etmenin içinde izin vermek var büyük bir olgunlukla. Karşındaki kişinin yaptığının onun yolculuğu ile ilgili olduğunu bilip, kişiselleştirmemek var özünde. O kişinin yaptığı senin yapmayı tercih edeceğin bir şey olmayabilir ama bu onun seçimi, sen de böyle görüp, alıp kabul edersen hayatın daha kolaylıkla aktığını görebilirsin.
Kitapta Enerji, Alan, Bilinç Seçimi, Ben Ve Bedenim, Bilinçli Ebeveyn Olmak, Gerçek ve Özgür İlişkiler, Para Para Para, Hayatımızdan Çıkartmamız Gereken Kelimeler ve belkide en can alıcısı; Her Şey Kabul Ama Ya Ölüm? Başlıkları detaylı ve farklı sorularla okuyucuyu farklı, bilinmez bir yolculuğa çıkartıyor. Ceres yayınları tarafından okuyucu ile buluşturulan Her Şey Mümkün sıradışı sorularıyla yeni bir hayata kapı aralıyor.