Ana SayfaEkolojiHayvan HaklarıSamsun’da avcılardan kaçan domuza linç girişimi

Samsun’da avcılardan kaçan domuza linç girişimi

-

Samsun’un Canik ilçesinde, avcılardan kaçtığı düşünülen yaban domuzu ilçe merkezine kaçtı. İlçe merkezine kaçan yaban domuzu, vatandaşlar tarafından canice linç edilmeye çalışıldı.

18 Ocak günü, Samsun’un Canik ilçesinde, avcılardan kaçmak için ilçe merkezine indiği düşünülen bir yaban domuzu, vatandaşlar tarafından linç edilmeye çalışıldı. Kalabalık bir grup halinde domuzu kovalayan kişiler, domuzu kaçamayacağı bir yerde kıstırarak kafasına taş fırlatıp, tekme attılar.

Daha sonrasında birkaç kişi, saatler süren linç girişiminden dolayı yorulmuş domuzu tutarak sabitledi ve kişiler linç etmeye çalıştıkları domuzla fotoğraf çektirdiler. Fotoğraf çektirirken oldukça gururlu tavırları dikkatlerden kaçmadı. Kolluk kuvvetlerinin gelip yaban domuzunu almasıyla son bulan olay, halkın büyük bir kısmı tarafından tepkiyle karşılandı. 

Kaynak: CNN
Başlık Görseli: Samsun Kent Haber

[iframe src=”//www.youtube.com/embed/3KrnLmGTFYQ” width=”100%” height=”480″]

 

SON YAZILAR

Yasayı sokakta biz yazacağız!

Toplumda bir karşılığı olmayan ve fakat iktidar tarafından köpürtülen Güvenli Sokaklar Derneği'nin oluşturduğu fason algı sonucunda, adı hâlâ "hayvanları koruma" olan 5199 numaralı yasadan "koruma"...

Hatay’da depremin ardından süren hayat mücadelesinin pek de söz edilmeyen özneleri: Hayvanlar

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Hatay'da yaşayan patili dostlarımız oldukça zor durumda. Hayvanlara yönelik bir sağlık hizmeti görünür değil, özellikle kedi ve köpekler kontrolsüzce...

“Hayvanlar için etki” yaz okulu için kayıtlar başladı

Kafessiz Türkiye tarafından düzenlenen “Hayvanlar İçin Etki Yaz Okulu” kayıtları başladı! Başvuru için son gün 22 Temmuz. 25- 26-27 Temmuz 2023 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek...

Felaketin görünmeyen yüzü: Depremden etkilenen hayvanlar

Depremin ardından Animal Save Türkiye grubu deprem bölgesinde ilanlar aracılığıyla hayvanları kurtardı. Bakım verenlerine ulaşabildiği hayvanları sahiplerine ulaştıran grup, depremzede hayvanları yuvalandırmaya devam ediyor.
Selma Çam
Selma Çam
Hayat hikayemi anlatmaktansa, hayatın kendi hikayesinden anladıklarımı anlatmayı yeğlerdim, oysa ki üç aşağı beş yukarı hepimizin hayattan anladığı ve anlamadığı aynı. Anlatmak ise kelimelerin yetersizliği içerisinde kendi anlamını kaybediyor. Hiç bir şey anlatmasam da anlayabilen için çok bile anlattım. Erkan Oğur'un da dediği gibi; "Bu işin sonu sessizlik."

ÇOK OKUNANLAR

95,278BeğenenlerBeğen
17,593TakipçilerTakip Et
22,156TakipçilerTakip Et
243AboneAbone Ol