Ana SayfaKültür & SanatZürafa'nın Benekleri: Ya hayallerimiz ve umutlarımız olmasa

Zürafa’nın Benekleri: Ya hayallerimiz ve umutlarımız olmasa

-

Zürafa’nın Benekleri, bir Zürafa üzerinde bulunan dört beneğin kurmuş olduğu hayaller ve umutları üzerinden ilerliyor.

Daha önce Sennur Sezer’in Ufacık Vidacık, Adnan Özyalçıner’in Çürük Ceviz ve Küçük Karınca kitaplarının resimlemesini yapan Esin Erden’in N. Levent Tanıl ile birlikte yazdığı kitabın resimleri yine Esin Erden tarafından çizildi.

Yapı Kredi Yayınları’ndan Mart 2016 tarihinde çıkan bu kitap 6 – 9 yaş çocuk grubuna hitap ediyor. Lakin içerisinde bulundurduğu öykünün yetişkinlerinde ilgisini çekebileceğini söylemek mümkün.

Aynı zamanda Gaia Dergi‘nin de yazarı olan N. Levent Tanıl ve sevgili Esin Erden’e bizleri bu kitapla tanıştırdıkları için çok teşekkür ediyor, güzel kitaplarının devamını heyecanla bekliyoruz. 

Zürafa’nın Benekleri tanıtım bülteninden

Ya Hayallerimiz ve Umutlarımız Olmasa!

zürafa'nın benekleriOrmanın en görkemli ve zarif hayvanı Zürafa’nın benekleri kendi aralarında şakalaşıp didişiyormuş.

Cırcır, Mızmız, Bızdık, Minnak beneklerin herbirinin ayrı ayrı derdi varmış ama aslında hepsi Güneş’i görmek istiyormuş.

Esin Erden ve N. Levent Tanıl’ın birlikte yazdıkları ve Esin Erden’in resimlediği “Zürafa’nın Benekleri” hayalleri ve umutları yitirmemenin ne demek olduğunu, şaşırtıcı ve sıcak bir dille anlatıyor.

Kitabı satın almak için lütfen tıklayın. 

 

SON YAZILAR

Shakespeare, Kafka, Orwell, Dostoyevski ve günümüz

Okuyanın okuduğundan, yazanların okunmadığından hemen herkesin kitapların pahallılığından yakındığı günümüz sularında edebiyat sandalında bir gezintiye ne dersiniz?

Your Stage + Art: Müziğin evrenselliğini kutlayan bir sahne

Bugün paylaşımcılığın ve özgürleşmenin buluştuğu ortak noktadan, müzikten konuşacağız. Your Stage + Art, müziğin insanları bir araya getirme gücüne inanan, müzisyenlere eşit ve özgür şartlar altında müzikseverlerle buluşma imkânı sunmaya çalışan bir oluşum. Sanatla ilgilenen herkesin yeteneklerini...

Edebiyat tekeli ve kırık kalemler

Ülkemizde okuma alışkanlığının çok fazla olmadığını biliyoruz. Bunun için çevremize bakmamız bile yeterli ama gelin sayılara da bir göz atalım. TÜİK’in 2023 yılında yaptığı araştırmaya göre...

İşçi Filmleri Festivali başlıyor

18. İşçi Filmleri Festivali, 14-19 Ekim tarihleri arasında Ankara’da sinemaseverlerle buluşacak. 14 Ekim günü saat 18.30’da Kavaklıdere Sineması’nda oyuncu Gözde Duru’nun sunuculuğunu yapacağı açılışta Sputnik’te...
Gamzegül Kızılcık
Gamzegül Kızılcık
Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunu. Kadın hakları mücadelesi, çocuk hakları ve LGBTİ hakları konularına ilgili. Doğal hayatın korunması konusuna meyledişi ve Gaia Dergi ile yollarının kesişimi sonucunda da; direnişçi bir kadın, gazeteci.

ÇOK OKUNANLAR

95,278BeğenenlerBeğen
17,593TakipçilerTakip Et
22,156TakipçilerTakip Et
243AboneAbone Ol